Archive toukokuu 2021

Ilmoittautumiskalenteri

Kirpsukka Moves varauskalenteri Vello palvelussa:https://vello.fi/kirpsukkamoves/

Halutessasi osallistua Kirpsukka Moves tunnille, tee varaus Vello kalenteriin. Varauksen voi tehdä Velloon viimeistään 1h ennen tunnin alkua ja tämänkin jälkeen soittamalla (Kirsi/ 0405821789). Tunneille otetaan rajoitettu määrä osallistujia ja varauksella varmistat itsellesi paikan.

Ilmoittautumisesta saat vahvistuksen sähköpostiisi. Viestissä alhaalla on painike ”Palaa varaukseeni”, jolla pystyt muokkaamaan varaustasi ja myös halutessasi perumaan varauksen.

Osallistumisen peruminen tulee tehdä viimeistään 3h ennen tunnin alkua. Perumattomasta ilmoittautumisesta veloitan 8€ maksun (maksua ei voi maksaa Kymppikortilla).

Jos tunti on jo täynnä, voit ilmoittautua myös jonoon. Paikan vapautuessa saat sähköpostiisi ilmoituksen mahdollisuudesta osallistua tunnille.

Ennen tunnille lähtöä tarkista sähköpostisi. Jos tunnille ei ole tarpeeksi osallistujia tai Kirsi on esimerkiksi sairastunut, niin tunnin peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostiisi.

Tunnille voit osallistua myös Teamsin kautta. Kalenterissa on Live tunteja, Teams tunteja ja hybriditunteja. Teams ja hybriditunneille saat kutsun sähköpostiisi ennen tunnin alkua.

Live tunnit voit maksaa paikan päällä käteisellä, pankki- tai luottokortilla, Smartum, EdenRed, ePassi tai Eazybreak palvelulla, Smartum seteleillä tai Kirpsukka Moves Kymppikortilla. Teams tunneista saat tunnin jälkeen laskun sähköpostiisi.