Kuumakivihieronta: 79€ (60min)

Loka- marraskuun ajanTUTUSTUMIS & HARJOITTELU HINNALLA Kuumakivihieronta 60min: 59€ (79€)

Kuumakivihieronta on lämpimillä kivillä tehtävä ihana, syvärentouttava, lihasjännityksiä laukaiseva hemmotteluelämys.

Hoidossa käsitellään jalkapohjista aloittaen, jalat, kädet, vatsa, rintakehä, kaula, kasvot. Tämän jälkeen jalat takaa, selkä, kadet ja niska.

Kuumilla kivillä ja öljyn avulla tehtävä kokokehonhieronta laukaisee lihasjännityksiä sekä stressiä tehokkaasti, lisäksi hoito aktivoi kehon aineenvaihduntaa. Hoito on hyvin syvärentouttava ja antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta.

Hieronnassa käytetään luonnollisia öljyjä. Öljyt on kehitetty kuumakivihierontaan ja niillä on korkea lämmönsietokyky. Öljyt eivät sisällä mineraaleja vaan ne ovat kasviöljypohjaisia ja miedosti eteerisillä öljyltä tuoksuvia. Tuoksuherkät voivat saada hieronnan myös ihan tuoksuttomalla öljyllä.

Ennen hierontaan tuloa tutustu vasta-aiheisiin, pese meikit pois jo kotona, hieronnan jälkeen tulee juoda runsaasti vettä sekä välttää raskasta liikuntaa.

Kiviterapian vasta-aiheita ovat kaikki sairaudet, joissa lämmönsietokyky ja tunto on alentunut joko paikallisesti tai kokonaisvaltaisesti. Kiviterapiaa ei tehdä suonikohjuihin, diabeetikoille, sydänsairaille, raskaana oleville, muita vasta-aiheita ovat: kuume, tulehdus hoitoalueella, vahva turvotus hoitoalueella, tuore kudosvamma, suuri liikalihavuus, kasvaimet, verenohennus lääkitys, juuri tehty leikkaus, syöpä, acne hoitoalueella, ihosairaus hoitoalueella, ohentunut iho, allergiat.

Syksy ja talviaikaan hyvinvointihoidot tehdään kotimme viihtyisässä hoitotilaksi muutetussa takkahuoneessa. Kesäaikaan voit valita hoidot tehtäväksi myös pihamme viihtyisässä Soitumajassa tai vanhan pihasaunamme (1800 luku) saunakamarissa.

Hoidot siis tapahtuvat kotonani osoitteessa Kiipulantie 49, Turenki. Autosi voit parkkeerata pihaamme.

Kuumakivihieronta: 79€ (60min)
Käteis- tai korttimaksu.

Kirpsukka Moves Vello Ajanvarauskalenteri: www.vello.fi/kirpsukkamoves

Jos kalenterista ei löydy sinulle sopivaa aikaa, niin ole rohkeasti minuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Varmasti löydämme sinulle sopivan hemmotteluajan.
kirsi@kirpsukkamoves.fi / 040 58 21 789