Intialainen päänhieronta 49€/ 40 min

Vuosituhansia vanha hoito, jossa käsitellään napakasti, mutta hellävaraisesti hartiat, olkavarret, niskan alue, pää ja kasvot erilaisin hierontaottein, sivelyin, paineluin, koputuksin, taputuksin ja tukisteluin. Tämä kaikki tapahtuu rentoutuneena tuolilla istuen ja rauhoittavaa musiikkia kuunnellen. Hoito helpottaa lihasjännityksiä ja päänsärkyä, edistää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.  Jo puolen tunnin hoidolla on rentouttava ja virkistävä vaikutus. Hoidon teho perustuu aineenvaihdunnan ja verenkierron lisääntymiseen, mielihyvähormonin erittymiseen ja kehon ja mielen rentoutumiseen. Hieronnalla voi olla suotuisia vaikutuksia myös unen laatuun, hiusten kasvuun, keskittymiskyvyn parantumiseen, stressioireisiin ja jännitykseen.

Länsimaissa intialaista päähierontaa kutsutaan stressipesuksi, sillä hoidon tavoitteena on pestä huolet mielestä. Hoidon tarkoituksena ei ole avata lihasjumeja, vaan tarjota hierottavalle mahdollisimman rentouttava ja miellyttävä kokemus. Hieronta saa aineenvaihdunnan liikkeelle, mikä saattaa aiheuttaa joillekin päänsärkyä. Tätä voi ehkäistä lisäämällä vedenjuontia sekä välttämällä saunaa ja alkoholia hierontapäivänä.

Syksy ja talviaikaan hyvinvointihoidot tehdään kotimme viihtyisässä hoitotilaksi muutetussa takkahuoneessa. Kesäaikaan voit valita hoidot tehtäväksi myös pihamme viihtyisässä Soitumajassa, suuren tammen alla tai vanhan pihasaunamme (1800 luku) saunakamarissa. Pukeudu hoitoon tullessasi mukaviin vaatteisiin. Minulta saat halutessasi käyttöösi tyynyjä ja peiton.

Hoidot siis tapahtuvat kotonani osoitteessa Kiipulantie 49, Turenki. Autosi voit parkkeerata pihaamme.

Intialainen päänhieronta 49€/ 40 min
Käteis- tai korttimaksu.

Kirpsukka Moves Vello Ajanvarauskalenteri: www.vello.fi/kirpsukkamoves

Jos kalenterista ei löydy sinulle sopivaa aikaa, niin ole rohkeasti minuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Varmasti löydämme sinulle sopivan hemmotteluajan.
kirsi@kirpsukkamoves.fi / 040 58 21 789