Vuosituhansia vanha hoito, jossa käsitellään napakasti, mutta hellävaraisesti hartiat, olkavarret, niskan alue, pää ja kasvot erilaisin hierontaottein, sivelyin, paineluin, koputuksin, taputuksin ja tukisteluin. Tämä kaikki tapahtuu rentoutuneena tuolilla istuen ja rauhoittavaa musiikkia kuunnellen. Hoito helpottaa lihasjännityksiä ja päänsärkyä, edistää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.  Jo puolen tunnin hoidolla on rentouttava ja virkistävä vaikutus. Hoidon teho perustuu aineenvaihdunnan ja verenkierron lisääntymiseen, mielihyvähormonin erittymiseen ja kehon ja mielen rentoutumiseen. Hieronnalla voi olla suotuisia vaikutuksia myös unen laatuun, hiusten kasvuun, keskittymiskyvyn parantumiseen, stressioireisiin ja jännitykseen.

Länsimaissa intialaista päähierontaa kutsutaan stressipesuksi, sillä hoidon tavoitteena on pestä huolet mielestä. Hoidon tarkoituksena ei ole avata lihasjumeja, vaan tarjota hierottavalle mahdollisimman rentouttava ja miellyttävä kokemus. Hieronta saa aineenvaihdunnan liikkeelle, mikä saattaa aiheuttaa joillekin päänsärkyä. Tätä voi ehkäistä lisäämällä vedenjuontia sekä välttämällä saunaa ja alkoholia hierontapäivänä.

Syksyksi on valmistumassa viihtyisä hoitotila takkahuoneeseemme, mutta näin kesäaikaan hyvinvointihoidot tehdään Sointumajassa tai vanhan pihasaunamme kamarissa.
Hoidot siis tapahtuvat kotonani osoitteessa Kiipulantie 49, Turenki.
Autosi voit parkkeerata pihaamme.

Intialainen päänhieronta 49€/ 40 min

Kirpsukka Moves Vello Ajanvarauskalenteri: www.vello.fi/kirpsukkamoves

Intialaisen päänhieronnan voi kalenterista varata kesä tiistaiksi ja torstaiksi. Jos haluaisit rentoutukselle jonkun muun päivän tai Vello kalenteri ei tarjoa sinulle sopivaa kellonaikaa, niin ole yhteydessä Kirsiin. Katsotaan, kuinka saamme soviteltua kalenteriin mahdollisimman hyvän ajankohdan.