Äänimaljahoito yhdelle: 69€ / 60min
Äänimaljahoito kahdelle: 89€ / 60min
Äänimaljarentoutus ryhmälle 20€/hlö / 60 min

Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat kehoa ja mieltä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään. Äänimaljahoito tapahtuu makuuasennossa. Kauniisti soivat maljat, heleä Koshi-kello ja Sadeputki hoitavat mieltä ja kehoasi. Maljoja soitetaan kehon ulkopuolella, mutta yksilöhoidossa myös kehon päällä. Soivan maljan värinä hieroo kehosi joka solua ja rentouttaa mieltä.

Syksy ja talviaikaan hyvinvointihoidot tehdään kotimme viihtyisässä hoitotilaksi muutetussa takkahuoneessa. Kesäaikaan voit valita hoidot tehtäväksi myös pihamme viihtyisässä Soitumajassa, suuren tammen alla tai vanhan pihasaunamme (1800 luku) saunakamarissa. Pukeudu hoitoon tullessasi mukaviin vaatteisiin. Minulta saat halutessasi käyttöösi tyynyjä ja peiton.

Hoidot siis tapahtuvat kotonani osoitteessa Kiipulantie 49, Turenki. Autosi voit parkkeerata pihaamme.

Äänimaljahoito yhdelle: 69€ / 60min
Äänimaljahoito kahdelle: 89€ / 60min
Äänimaljarentoutus ryhmälle 20€/hlö / 60 min (minimi veloitus 150€)
Käteis- tai korttimaksu.

Kirpsukka Moves Vello Ajanvarauskalenteri: www.vello.fi/kirpsukkamoves

Jos kalenterista ei löydy sinulle sopivaa aikaa, niin ole rohkeasti minuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Varmasti löydämme sinulle sopivan hemmotteluajan.
kirsi@kirpsukkamoves.fi / 040 58 21 789

HUOM! Osallistumiselle ei yleensä ole mitään esteitä, mutta jos sinulla on kehossa metallia tai kärsit ääniyliherkkyydestä, niin joskus äänimaljojen ääni voi tuntua liian voimakkaalta.