Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat kehoa ja mieltä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään. Äänimaljahoito tapahtuu makuuasennossa. Kauniisti soivat maljat, heleä Koshi-kello ja Sadeputki hoitavat mieltä ja kehoasi. Maljoja soitetaan kehon ulkopuolella, mutta yksilöhoidossa myös kehon päällä. Soivan maljan värinä hieroo kehosi joka solua ja rentouttaa mieltä.

Syksyksi on valmistumassa viihtyisä hoitotila takkahuoneeseemme, mutta näin kesäaikaan hyvinvointihoidot tehdään Sointumajassa, vanhan pihasaunamme kamarissa tai pihassa olevan ison tammen alla. Jos haluat hoidon tehtävän kesällä tammen alla, varaa mukaasi mukavat lämpöiset (säähän sopivat) vaatteet, tyyny ja makuualusta sekä halutessasi peitto.
Hoidot siis tapahtuvat kotonani osoitteessa Kiipulantie 49, Turenki. Autosi voit parkkeerata pihaamme.

Äänimaljarentoutus kahdelle: 89€
Äänimaljarentoutus yhdelle: 69€
Hoito kestää kokonaisuudessaan 60 min.

Kirpsukka Moves Vello Ajanvarauskalenteri: www.vello.fi/kirpsukkamoves

Yksilö ja pari äänimaljarentoutuksia voi kalenterista varata kesä tiistaiksi ja torstaiksi. Jos haluaisit rentoutukselle jonkun muun päivän tai Vello kalenteri ei tarjoa sinulle sopivaa kellonaikaa, niin ole yhteydessä Kirsiin. Katsotaan, kuinka saamme soviteltua kalenteriin mahdollisimman hyvän ajankohdan.

HUOM! Osallistumiselle ei yleensä ole mitään esteitä, mutta jos sinulla on kehossa metallia tai kärsit ääniyliherkkyydestä, niin joskus äänimaljojen ääni voi tuntua liian voimakkaalta.