Archive tammikuu 2022

Etänä edelleen

Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen 25.1. (https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69930599) mukaan alueemme liikunta- ja tanssitilat on pidettävä suljettuina 9.2. asti.

Tämä tarkoittaa sitä, että Vanajaveden Opiston kurssini jatkavat etäopetuksessa 9.2. asti ja lähiopetus on uusien suositusten mukaan mahdollista vasta 10.2. alkaen.

Kirpsukka Moves Tervakosken Lavis, Baunssin Lavis ja Visan Lavis on peruttu 9.2.2022 saakka.

Kirpsukka Moves Online

Kirpsukka Moves Online on taas avattu!!

Koska koronan vuoksi liikuntasalit sulkeutuivat, voit taas osallistua Kirpsukka Moves tunnille etänä Facebookin välityksellä.

NÄIN PÄÄSET MUKAAN:
➡️ Tee ostos verkkokaupassani: www.kirpsukkamoves.mycashflow.fi
➡️ Tee jäsenpyyntö Kirpsukka Moves Online Facebook ryhmään https://www.facebook.com/groups/KirpsukkaMovesOnline/

Verkkokauppa ostoksen jälkeen saat laskun sähköpostiisi. Maksusuorituksen tultua perille jäsenpyyntösi hyväksytään.
Halutessasi voit käyttää maksuun myös Smartum, Edenred, ePassi tai Eazybreak tiliäsi. Ryhmästä löydät joka kuukausi uudet liikunnalliset video tallenteet (Lavis, kahvakuula, kehonhuolto…), joita voit jumppailla oman aikataulusi mukaan.

Tervetuloa tanssimaan ja treenaamaan kanssani!

-Kirsi

Korona ja vuoden vaihtuminen

AVI on sulkenut harrastustilat aikuisilta 30.12.2021-26.1.2022. Suljetuiksi määrättyjä tiloja ei voi pitää avoinna edellyttämällä koronapassia.

Tämän vuoksi Tervakosken, Baunssin ja Visan kevätkauden Lavis tunnit alkavat aikaisintaan 27.1.2022.

Karan koulun, Hauhon yhtenäiskoulun ja Matsola-salin Lavis tunteja ei olla vielä aikataulutettu. Kun saleihin pääseminen varmistuu, teen vuokrasopimukset ja ilmoitan tulevista tunneista.

Hallitus linjasi, että vapaan sivistystyön ja aikuisten taiteen perusopetuksen järjestämisessä siirrytään etäopetukseen 31.1.2022 saakka. Eli Vanajaveden Opiston tuntini tullaan tuona aikana järjestämään etänä Teamsin välityksellä. Kurssilaiset saavat kutsun etätunnille sähköpostitse.