Archive syyskuu 2023

Kirpsukka Moves tunteja viikonloppuna

Pasaapelin koulu, Lamminraitti 35, Lammi
Lauantai 30.9.2023
La klo 11:00-12:00 Lavis®
La klo 12:00-13:00 DanceFitYoga

Hauhon yhtenäiskoulu, Tanhuantie 2, Hauho
Lauantai 14.10.2023
klo 12:00-13:00 Lavis®
klo 13:00-14:00 DanceFitYoga

Metsola-sali, Rinnetie 58, Hämeenlinna
Sunnuntai 15.10.2023
klo 12:00-13:00 Lavis®
klo 13:00-14:00 DanceFitYoga

Tervetuloa ❗❗❗ 👍💃

ILMOITTAUTUMINEN: https://vello.fi/kirpsukkamoves/

Ohjaajana: Kirsi Uusimäki
Tunneille käy käteis- tai korttimaksu. Käytössä myös Smartum, Tyky-kuntosetelit, Eazybreak, Edenred ja ePassi.
Kertamaksu: 9€
Kymppikortti: 75€

20v. Rivitanssin pauloissa

20 vuotta rivitanssin pauloissa! 

Tervetuloa juhlimaan pe 20.10. klo: 18-21!

20 vuotta sitten Kirsi Uusimäki ja Ani Kellomäki miettivät, että tarttis saada vauvahommien keskellä vähän liikettä niveliin. Ja vähän sitä sitten tulikin! 

Muutaman hassun rivitanssikuukauden jälkeen naiset ilmoittautuivat ensimmäisiin SM-kisoihin. Sitten tuli liuta lisää, ja maailmallekin lähdettiin kisalattioita kuluttamaan. Raha, aika ja kaikki liikenevä energia paloi tanssilattialla.

Hups!Sittemmin Kikasta kuoriutui liikunnan ammattilainen, jonka lajivalikoimassa rivitanssi edelleen kukoistaa. Anille tanssista ei tullut ammattia, mutta rakas harrastus kylläkin.

Nyt on aika juhlistaa meidän yhteistä 20-vuotista tanssitaivaltamme parhaalla tuntemallamme tavalla! Luvassa on kolme ihanaa tuntia sekä ohjauksia että vapaata tanssia toivebiiseihin! Tanssimaan pääsevät ihan kaikki alkeista edistyneempiin. 

Paikka: Lyseo, Linnankatu 12-14, HML

Hinta: 15€

Käteis- tai korttimaksu. Käytössä myös Smartum, Tyky-kuntosetelit, Eazybreak, Edenred ja ePassi.

ILMOITTAUTUMINEN: https://vello.fi/kirpsukkamoves/

Tämän lomakkeen kautta voit toivoa opetettavia sekä vapaan tanssin tansseja.

  Tällä lomakkeella voit toivoa tapahtumassa opetettavia sekä vapaantanssin tansseja. Kertoessasi tanssin nimen sekä koreografin varmistat, että juuri toivomasi tanssi on soittolistalla.

  Kiitos toiveestasi!
  Tervetuloa tanssimaan kanssamme!
  Kikka ja Ani

  Jatketaan kesää Pekolan lavalla – Lavis® & Starter rivitanssi

  KESÄÄ ON VIELÄ JÄLJELLÄ 🌞
  Ei anneta syksylle periksi 🍁
  Palataan vielä kolmeksi maanantaiksi Pekolan lavalle ♥️

  Maanantait 11.9. / 18.9. / 25.9.
  Aulangontie 681, 13900 Pekola
  klo 17-18 Lavis®
  klo 18-19 Starter rivitanssi

  HUOM❗
  Starter rivitanssi tunnilla tanssitaan maltilliseen tahtiin beginners tason tansseja. Tunti on hyvä ponnahduslauta aloittelijatason rivitanssi tunneille, jos tanssitaustasi on vähäisempi.

  ILMOITTAUTUMINEN: https://vello.fi/kirpsukkamoves/

  Ohjaajana: Kirsi Uusimäki
  Tunneille käy käteis- tai korttimaksu. Käytössä myös Smartum, Tyky-kuntosetelit, Eazybreak, Edenred ja ePassi.
  Kertamaksu: 9€
  Kymppikortti: 75€

  LAVIS® on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria.
  Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi.
  LAVIS-lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja ja jokainen löytää tunnilta omat tähtihetkensä.

  Rivitanssi on mukaansatempaava tanssilaji, jota voidaan tanssia yksin tai ryhmässä. Rivitanssi sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta ja se on sosiaalinen liikuntamuoto. STARTER TUNNILLA TANSSITTAAN MALTILLISEEN TAHTIIN BEGINNERS TASON TANSSJA. Rivitanssia tanssitaan riveissä yhtenevin tanssiliikkein, jotka toistetaan koreografiasta riippuen yhteen, kahteen tai neljään suuntaan. Ennen vanhaan heitettiin stetsoni päähän ja buutsit jalkaan mutta tänä päivänä tanssit rivitanssia vaatteissa, joissa on miellyttävä olla.

  HYVÄÄ YRITTÄJÄN PÄIVÄÄ!

  Yrittäjän päivä 5.9.2023

  Olen ohjannut Kirpsukka Moves yritykseni kautta liikuntaa Kanta-Hämeessä jo vuosia. Yli kahdeksan vuotta sitten jätin projektikoordinaattorin hommat Aina Comilla ja siirryin täysin liikunnan pariin. Tuota ennen kymmenen vuoden ajan ohjasin rivitanssia Vanajaveden Opistolla. Tanssimme myös tapahtumissa ja kilpailuissa DancALotGang tanssiryhmän kanssa.
  Liikunta ala on hyvin vaihtelevaa. Jatkuvasti tulee uusia trendejä ja liikuntatilojen saatavuus vaihtelee. Yrittäjänä pyrin aktiivisesti kouluttautumaan lisää, seuraamaan trendejä ja kuuntelemaan asiakkaitani. Minulle on tärkeää , että voin tarjota monipuolista liikuntaa ”vauvasta vaariin” ympäri Kanta-Hämettä.

  Kiitos teille kaikille, jotka käytte tunneillani liikkumassa kanssani ♥️
  Te mahdollistatte sen, että olen Yrittäjä ♥️
  #yrittäjänpäivä#kirpsukkamoves
  #kirsiuusimäki#liikuntaalanammattilainen

  Kirpsukan Hyvinvointipalvelut

  🌞 Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat kehoa ja mieltä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.
  Äänimaljarentoutus tapahtuu makuuasennossa tai istuen. Kauniisti soivat maljat, heleä Koshi-kello ja Sadeputki hoitavat mieltä ja kehoasi. Maljoja soitetaan kehon ulkopuolella ja yksilöhoidossa myös kehon päällä. Soivan maljan värinä hieroo kehosi joka solua ja rentouttaa mieltä.
  Pue päällesi mukavat lämpöiset vaatteet.

  🌞 Intialainen päänhieronta on vuosituhansia vanha alunperin ayurvedinen hoito, jossa käsitellään napakasti, mutta hellävaraisesti hartiat, olkavarret, niskan alue, pää ja kasvot erilaisin hierontaottein, sivelyin, paineluin, koputuksin, taputuksin ja tukisteluin. Tämä kaikki tapahtuu rentoutuneena tuolilla istuen ja rauhoittavaa musiikkia kuunnellen. Hoito helpottaa lihasjännityksiä ja päänsärkyä, edistää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.  Jo puolen tunnin hoidolla on rentouttava ja virkistävä vaikutus.

  Äänimaljarentoutus kahdelle: 89€
  Äänimaljarentoutus yhdelle: 69€
  Intialainen päänhieronta 49€

  Kiipulantie 49, 14200 Turenki

  ILMOITTAUTUMINEN:
  www.vello.fi/kirpsukkamoves

  Äänimaljarentuotus ryhmälle

  Äänimaljarentoutus ryhmälle
  Pe 22.9. klo 20-21
  La 30.9. klo 14-15

  Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua elokuisena hämärtyvänä perjantai iltana tai lauantai päivänä ihanaan äänimaljarentoutukseen.
  Ole nopea, sillä tunnille otetaan vain max. kuusi osallistujaa.

  Äänimaljarentoutus tapahtuu istuen viihtyisässä Sointumajassa. Kauniisti soivat maljat, heleä Koshi-kello ja Sadeputki hoitavat mieltäsi ja kehoasi. Soivan maljan värinä hieroo kehosi joka solua ja rentouttaa mieltä.
  Varaa mukaasi mukavat lämpöiset mukavat vaatteet ja avoin mieli. Tule rentoutumaan ♥️

  Hinta: 20€/hlö

  ILMOITTAUTUMINEN:
  www.vello.fi/kirpsukkamoves