HYVÄÄ YRITTÄJÄN PÄIVÄÄ!

HYVÄÄ YRITTÄJÄN PÄIVÄÄ!

Yrittäjän päivä 5.9.2023

Olen ohjannut Kirpsukka Moves yritykseni kautta liikuntaa Kanta-Hämeessä jo vuosia. Yli kahdeksan vuotta sitten jätin projektikoordinaattorin hommat Aina Comilla ja siirryin täysin liikunnan pariin. Tuota ennen kymmenen vuoden ajan ohjasin rivitanssia Vanajaveden Opistolla. Tanssimme myös tapahtumissa ja kilpailuissa DancALotGang tanssiryhmän kanssa.
Liikunta ala on hyvin vaihtelevaa. Jatkuvasti tulee uusia trendejä ja liikuntatilojen saatavuus vaihtelee. Yrittäjänä pyrin aktiivisesti kouluttautumaan lisää, seuraamaan trendejä ja kuuntelemaan asiakkaitani. Minulle on tärkeää , että voin tarjota monipuolista liikuntaa ”vauvasta vaariin” ympäri Kanta-Hämettä.

Kiitos teille kaikille, jotka käytte tunneillani liikkumassa kanssani ♥️
Te mahdollistatte sen, että olen Yrittäjä ♥️
#yrittäjänpäivä#kirpsukkamoves
#kirsiuusimäki#liikuntaalanammattilainen

Kirsi

Vastaa