Kirpsukan Hyvinvointipalvelut

Kirpsukan Hyvinvointipalvelut

🌞 Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat kehoa ja mieltä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.
Äänimaljarentoutus tapahtuu makuuasennossa tai istuen. Kauniisti soivat maljat, heleä Koshi-kello ja Sadeputki hoitavat mieltä ja kehoasi. Maljoja soitetaan kehon ulkopuolella ja yksilöhoidossa myös kehon päällä. Soivan maljan värinä hieroo kehosi joka solua ja rentouttaa mieltä.
Pue päällesi mukavat lämpöiset vaatteet.

🌞 Intialainen päänhieronta on vuosituhansia vanha alunperin ayurvedinen hoito, jossa käsitellään napakasti, mutta hellävaraisesti hartiat, olkavarret, niskan alue, pää ja kasvot erilaisin hierontaottein, sivelyin, paineluin, koputuksin, taputuksin ja tukisteluin. Tämä kaikki tapahtuu rentoutuneena tuolilla istuen ja rauhoittavaa musiikkia kuunnellen. Hoito helpottaa lihasjännityksiä ja päänsärkyä, edistää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.  Jo puolen tunnin hoidolla on rentouttava ja virkistävä vaikutus.

Äänimaljarentoutus kahdelle: 89€
Äänimaljarentoutus yhdelle: 69€
Intialainen päänhieronta 49€

Kiipulantie 49, 14200 Turenki

ILMOITTAUTUMINEN:
www.vello.fi/kirpsukkamoves

Kirsi

Vastaa