Jatketaan kesää Pekolan lavalla – Lavis® & Starter rivitanssi

Jatketaan kesää Pekolan lavalla – Lavis® & Starter rivitanssi

KESÄÄ ON VIELÄ JÄLJELLÄ 🌞
Ei anneta syksylle periksi 🍁
Palataan vielä kolmeksi maanantaiksi Pekolan lavalle ♥️

Maanantait 11.9. / 18.9. / 25.9.
Aulangontie 681, 13900 Pekola
klo 17-18 Lavis®
klo 18-19 Starter rivitanssi

HUOM❗
Starter rivitanssi tunnilla tanssitaan maltilliseen tahtiin beginners tason tansseja. Tunti on hyvä ponnahduslauta aloittelijatason rivitanssi tunneille, jos tanssitaustasi on vähäisempi.

ILMOITTAUTUMINEN: https://vello.fi/kirpsukkamoves/

Ohjaajana: Kirsi Uusimäki
Tunneille käy käteis- tai korttimaksu. Käytössä myös Smartum, Tyky-kuntosetelit, Eazybreak, Edenred ja ePassi.
Kertamaksu: 9€
Kymppikortti: 75€

LAVIS® on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria.
Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi.
LAVIS-lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja ja jokainen löytää tunnilta omat tähtihetkensä.

Rivitanssi on mukaansatempaava tanssilaji, jota voidaan tanssia yksin tai ryhmässä. Rivitanssi sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta ja se on sosiaalinen liikuntamuoto. STARTER TUNNILLA TANSSITTAAN MALTILLISEEN TAHTIIN BEGINNERS TASON TANSSJA. Rivitanssia tanssitaan riveissä yhtenevin tanssiliikkein, jotka toistetaan koreografiasta riippuen yhteen, kahteen tai neljään suuntaan. Ennen vanhaan heitettiin stetsoni päähän ja buutsit jalkaan mutta tänä päivänä tanssit rivitanssia vaatteissa, joissa on miellyttävä olla.

Kirsi

Vastaa