Kevät 2020 kausi päätetty

Kevät 2020 kausi päätetty

Noudatan THL:n ja hallituksen suositusta harrastustoiminnan rajoittamisesta. Toivon ymmärrystä ja kärsivällisyyttä! Tilanne on poikkeuksellinen ja haluan omalta osaltani estää viruksen etenemisen.

Näin ollen Kirpsukka Moves on päättänyt kurssit koko kevätkauden 2020 osalta. Maanantain 16.3. jälkeen, en ole pitänyt tunteja saleissa koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi.
Tämä kauden päättäminen vaikuttaa Kirpsukka Moves Lavikseen Tervakosken seurantalolla sekä Kahvakuulaan Rengon koululla. Myös Tanssiseura Baunssilta ja Sport Tallilta on ohjakseni peruttu koko loppu keväältä.
Riihimäen Kansalaisopistolla Lavis ja Rivitanssikurssit ovat myös päätetty kesken kauden.
Vanajaveden Opisto on ilmoittanut toiminnan keskeyttämisestä 13.4. asti ja heidän kurssien tilanteesta varmasti saamme tietää pääsiäisen tienoilla.
Hämeenlinnan Eläkkeensaajien vesijumpat toimivat Hämeenlinnan Liikuntahalleilta tulevien toimintatapojen mukaan, eli jumpat ovat katolla 13.4. asti.

Hartaasti toivon, että kesäkausi pääsisi alkamaan ajallaan toukokuun alusta. Suunnattoman paljon toivoisin korona tilanteen korjautuvan, jotta pääsisimme kesälavoille. Mitään en voi tässä vaiheessa vielä luvata, mutta seuraan tarkkaan THL:n suosituksia ja tilanteen etenemistä.
Heti, kun on turvallista järjestää tanssit, niin minä olen valmiina!!
Seuraathan siis ilmoitteluani.

Vaikka sankoin joukoin emme nyt saleihin ja lavoille pääse, niin olet lämpimästi tervetullut Kirpsukka Moves Online Facebook ryhmään!
Mielelläni otan vastaan myös toiveita/ehdotuksia muunlaisista virtuaalisista ohjauksista.

Pahoittelut ❤️
-Kirsi / Kirpsukka Moves

Kirsi

Vastaa