Kirpsukka Moves ONLINE

Kirpsukka Moves ONLINE

Nyt pääset Kirpsukka Moves tunnille myös netin välityksellä. Viiden viikon video ja virtuaalitunnit maksavat 30€, ja ostoksen voit tehdä vaikka heti verkkokaupassani: http://kirpsukkamoves.mycashflow.fi/product/12/kirpsukka-moves-online
Halutessasi voit käyttää maksuun myös Smartum, Edenred, ePassi tai Eazybreak tiliäsi.Kirpsukka Moves Online on Facebook ryhmä, johon ilmestyy joka sunnuntai klo 18:00 Lavis® liveohjaus ja klo 19:15 rivitanssi liveohjaus. Ryhmään liitetään myös 5 kahvakuula treenivideota ja kaksi venyttelyvideota, jotka ovat nähtävissä koko kauden ajan.
Viiden viikon jäsenyys ryhmässä on hinnaltaan vain 30€.
Jäsenyyden jatko viikko kerrallaan on 5€/vko.
Tervetuloa tanssimaan ja treenaamaan kanssani!
-Kirsi

Kirsi

3 kommenttia

Hannele Kirjoitettu10:05 am - maalis 17, 2020

Moi Kirsi,

hieno homma, mutta kysymys että jos ei käytä Facebookia niin eikö myöskään onnistu muuten osallistua ja ostaa tätä digilavista?

  Kirsi Kirjoitettu1:08 pm - maalis 19, 2020

  Hei Hannele
  Kirpsukka Moves Online on toteutettu nyt Facebook ryhmänä. Se oli minulle kaikkein nopein tapa järjestää digiohjaukset, sillä pohjat ovat tuttuja ja myös sitä kautta tavoitan ehkä nopeiten asiakaskuntani. Nyt kuitenkin korona virus aiheuttaa pidemmän toimintakatkon ja kokoajan mietin vaihtoehtoja liikunnan tarjoamiseen. Omat haasteensa toteutukseen asettavat uusien ohjelmien opettelu, toteutukseen tarvittavat erilaiset luvat yms.
  Millaisia kanavia sinä ehdottaisit?
  -Kirsi

  Kirsi Kirjoitettu7:12 am - huhti 1, 2020

  Olen saanut useita kyselyitä, että pääseekö Live & Online tunneille osallistumaan ilman Facebookia. Kyllä, nyt pääsee!
  ……………………………………………..
  Jos sinulla ei ole Facebook tiliä ja haluaisit osallistua tunneille, niin tämä on mahdollista Microsoft Teams ohjelman kautta. Se on ladattavissa netistä ilmaiseksi. Halutessasi käyttöönotto ohjeet, voit pyytää ne sähköpostilla: kirsi@kirpsukkamoves.fi Samaan osoitteeseen voit laittaa pyynnön halusta liittyä Teams Liveen.

Vastaa