Pekolan lavan tunnit kesäkuussa

Pekolan lavan tunnit kesäkuussa

Kesäkuussa Pekolan lavalla Kirpsukka Moves ohjaa Lavis, rivitanssi, Tanssiksi, DanceFitYoga ja YogaFlex tunteja.
📍Aulangontie 681, 13900 Hattula

Ti 4.6. klo 17:00-18:00 Rivitanssi / Pekolan lava
Ti 4.6. klo 18:00-19:00 Lavis® / Pekolan lava
Ti 4.6. klo 19:00-20:00 DanceFitYoga / Pekolan lava
Ti 11.6. klo 17:00-18:00 Lavis® / Pekolan lava
Ti 18.6. klo 17:00-18:00 Rivitanssi / Pekolan lava
Ti 18.6. klo 18:00-19:00 Lavis® / Pekolan lava
Ti 18.6. klo 19:00-20:00 Tanssiksi / Pekolan lava
Ti 25.6. klo 17:00-18:00 Rivitanssi / Pekolan lava
Ti 25.6. klo 18:00-19:00 Lavis® / Pekolan lava
Ti 25.6. klo 19:00-20:00 YogaFlex / Pekolan lava

TUNNEILLE ILMOITTAUTUMINEN:
 https://vello.fi/kirpsukkamoves/

Ohjaajana: Kirsi Uusimäki
Tunneille käy käteis- tai korttimaksu.
Käytössä myös Smartum, Edenred ja ePassi.
Hinta: 9€ / 60 min ja 75€ / Kymppikortti

Rivitanssi on mukaansatempaava tanssilaji, jota voidaan tanssia yksin tai ryhmässä. Rivitanssi sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta ja se on sosiaalinen liikuntamuoto. Rivitanssia tanssitaan riveissä yhtenevin tanssiliikkein, jotka toistetaan koreografiasta riippuen yhteen, kahteen tai neljään suuntaan. Ennen vanhaan heitettiin stetsoni päähän ja buutsit jalkaan mutta tänä päivänä tanssit rivitanssia vaatteissa, joissa on miellyttävä olla.

LAVIS® on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria.
Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi.
LAVIS-lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja ja jokainen löytää tunnilta omat tähtihetkensä.

DanceFitYoga on uusi ryhmäliikuntakonsepti, joka kehittyi inspiraatiosta luoda jotain uutta ryhmäliikunnan alalle. Konseptin syntymisestä vastaavat vuosikymmeniä alalla ohjanneet Paula Kujala, Valeria Engman ja Mari Sainio.
DanceFitYoga tunti sisältää 20min tanssia, 20min lihaskuntoa ja 20min joogaa. Konsepti palvelee hyvin kiireistä liikkujaa, jolla on rajattu määrä aikaa urheiluun. Yhdistämme kaiken, aerobinen, lihaskuntoharjoittelu ja kehonhuolto. DanceFitYoga on tehokas, hauska ja energisoiva konsepti, jossa apuvälineenä käytetään vain mattoa.

Tanssiksi™ on tanssillinen liikuntamuoto, jossa kunnon kohenemisen lisäksi kohennat seuratanssitaitoasi hymyssä suin. Tunneilla tanssitaan helppoja yksintanssittavia askelikkoja ja pieniä tanssisarjoja seuratanssimusiikin tahtiin. Kunto kohenee, mieli kevenee ja kehityt huomaamatta myös eri tanssilajien osaajana. Tanssiksi on tanssiliikuntaa, josta et voi olla pitämättä sen helppouden, rentouden ja tunneilla vallitsevan iloisen ilmapiirin vuoksi. Kaikilla tunneilla työskennellään tehokkaalla rasvanpolttosykkeellä ja sykettä voi itse säädellä lisäämällä tai löysäämällä tehoja ohjaajan ohjeiden mukaan.

Yoga Flex™ harjoittelulla lisäät liikkuvuutta sekä kehosi hyvää oloa. Liikkuvuusliikkeiden alkuasennot ovat helppoja ja joogasta tuttuja. Rentouttava tunti sopii kaikille ja on hyvä ponnahduslauta myös Yoga Flow -tunneille jatkossa.

Kirsi

Vastaa