Äitienpäivä lähestyy❗

Äitienpäivä lähestyy❗


Mietitkö, mitä hankkisit lahjaksi äidille tai mummille? Vai haluaisitko hemmotella itseäsi?
Kirpsukka Moves hyvinvointipalveluista löydät kuumakivihieronnan, ihanan rentouttavan intialaisen päähieronnan ja äänimaljarentoutuksen sekä -hoidon

Kuumakivihieronta on lämpimillä kivillä tehtävä ihana, syvärentouttava, lihasjännityksiä laukaiseva hemmotteluelämys.
Hoidossa käsitellään jalkapohjista aloittaen, jalat, kädet, vatsa, rintakehä, kaula, kasvot. Tämän jälkeen jalat takaa, selkä, kädet ja niska.
Kuumilla kivillä ja öljyn avulla tehtävä kokokehonhieronta laukaisee lihasjännityksiä sekä stressiä tehokkaasti, lisäksi hoito aktivoi kehon aineenvaihduntaa. Hoito on hyvin syvärentouttava ja antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta. Hieronnassa käytetään luonnollisia öljyjä.

Intialainen päänhieronta on vuosituhansia vanha alunperin ayurvedinen hoito, jossa käsitellään napakasti, mutta hellävaraisesti hartiat, olkavarret, niskan alue, pää ja kasvot erilaisin hierontaottein, sivelyin, paineluin, koputuksin, taputuksin ja tukisteluin. Tämä kaikki tapahtuu rentoutuneena tuolilla istuen ja rauhoittavaa musiikkia kuunnellen. Hoito helpottaa lihasjännityksiä ja päänsärkyä, edistää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.  Jo puolen tunnin hoidolla on rentouttava ja virkistävä vaikutus.

Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat kehoa ja mieltä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.
Äänimaljarentoutus tapahtuu makuuasennossa tai istuen. Kauniisti soivat maljat, heleä Koshi-kello ja Sadeputki hoitavat mieltä ja kehoasi. Maljoja soitetaan kehon ulkopuolella ja yksilöhoidossa myös kehon päällä. Soivan maljan värinä hieroo kehosi joka solua ja rentouttaa mieltä.

Kuumakivihieronta 60min / 79€
Intialainen päänhieronta 40min / 49€
Äänimaljahoito 60min / 69€

Kirpsukka Moves Vello Ajanvarauskalenteri: 
www.vello.fi/kirpsukkamoves

Kiipulantie 49, Turenki
kirsi@kirpsukkamoves.fi
040 58 21 789

Kirsi

Vastaa