Kanta-Hämeessä lievennetään koronarajoituksia 16.6. alkaen

Kanta-Hämeessä lievennetään koronarajoituksia 16.6. alkaen

Rajoitusten lievennyttyä, olen lisännyt paikkoja tunneilleni. Olen huomioinut jokaisessa tilassa tanssilavan koon ja sen mukaan pystyy jumppaajia ilmoittautumaan paikalle. Edelleen tunneillani pystytään säilyttämään 2m turvavälit.
TERVETULOA TUNNEILLENI!

  • Sisätiloissa ja rajatuissa ulkotiloissa voi järjestää kokoontumisia ilman henkilömäärärajoitusta.
  • Sisätiloissa järjestettävissä yli kymmenen hengen kokoontumisissa asiakkailla tai osallistujilla täytyy olla mahdollisuus säilyttää turvavälit eli välttää lähikontakti toisiinsa. Lähikontaktilla tarkoitetaan sisätiloissa asiakkaiden oleskelua enintään kahden metrin etäisyydellä toisistaan yli 15 minuutin ajan tai fyysistä kontaktia.
  • Yli 50 (viidenkymmenen) henkilön ulkotilaisuuksissa asiakkailla tai osallistujilla täytyy olla mahdollisuus välttää fyysinen kontakti toisiinsa, mutta tietyn mittaisia turvavälejä ei enää vaadita.
  • Lisäksi on noudatettava lain hygieniavaatimuksia; asiakkaille on mm. tarjottava mahdollisuus käsien puhdistamiseen ja oleskelu on järjestettävä mahdollisimman väljästi.
Kirsi

Vastaa