TIEDOTUS!

TIEDOTUS!

Kirpsukka Moves noudattaa Kanta-Hämeen pandemiaryhmän uusinta suositusta, jolla päätettiin jatkaa ja tarkentaa aiemmin linjattuja suosituksia epidemian rajoittamiseksi 17. tammikuuta 2021 asti. Eli Karan koulun ja Mestola-salin tunnit mahdollisesti jatkuvat vasta 24.1.2021.
(Päiviin tulee muutenkin muutoksia, eli eivät enää kulje 4 sunnuntain kursseina. Alustava aikataulu toimipaikat välilehdellä, mutta siihenkin voi tulla muutoksia.)

Baunssin ensimmäinen tunti vuonna 2021 näillä ohjeistuksilla olisi tuolloin 20.1. ja Parolan Visan tunti 22.1.

Vanajaveden Opiston kurssini jatkuvat 11.1. ja kaikki VOP kurssini 11.1.-17.1. välillä ohjaan etänä. Tulen laitamaan joulun jälkeen jokaiselle kurssilaiselleni sähköpostia asiasta.Muutokset ovat mahdollisia ja niistä ilmoitan Facebook, Instagram ja nettisivuillani.

Kirsi

Vastaa