JOULUN TAIKA – Hemmotteluhoito

JOULUN TAIKA – Hemmotteluhoito

JOULUN TAIKA – Hemmotteluhoito sisältää Intialaisen päähieronnan ja kuumakivihieronnan.
Hoidon kesto on 90min.
Hoito saatavilla 1.12.-28.12.2023
Hoitotilana toimii viihtyisä ja tunnelmallinen takkahuoneemme. Akustisen rauhallisen joulumusiikin soidessa taustalla ja kynttilöiden sekä takkatulen palaessa voit rentoutua ja virittäytyä joulutunnelmaan. Halutessasi tuoksulyhdyssä tuoksuu valitsemasi jouluntuoksuinen aromaterapiaöljy. Hierontojen päälle voit istahtaa takkahuoneen sohvalle nauttien glögiä (tai tee/kahvi) ja piparin.

Joulun Taikaa – Hemmotteluhoito alkaa Intialaisella päähieronnalla, jossa käsitellään napakasti, mutta hellävaraisesti hartiat, olkavarret, niskan alue ja pää erilaisin hierontaottein, sivelyin, paineluin, koputuksin, taputuksin ja tukisteluin. Tämä kaikki tapahtuu rentoutuneena tuolilla istuen. Hoito helpottaa lihasjännityksiä ja päänsärkyä, edistää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Hoidon teho perustuu aineenvaihdunnan ja verenkierron lisääntymiseen, mielihyvähormonin erittymiseen ja kehon ja mielen rentoutumiseen. Hieronnalla voi olla suotuisia vaikutuksia myös unen laatuun, hiusten kasvuun, keskittymiskyvyn parantumiseen, stressioireisiin ja jännitykseen.

Tuolista siirrytään hoitopöydälle kuumakivihierontaan, joka on lämpimillä kivillä tehtävä ihana, syvärentouttava, lihasjännityksiä laukaiseva hemmotteluelämys. Hoidossa käsitellään jalkapohjista aloittaen, jalat, kädet, vatsa, rintakehä, kaula, kasvot. Tämän jälkeen jalat takaa, selkä, kadet ja niska. Kuumilla kivillä ja öljyn avulla tehtävä kokokehonhieronta laukaisee lihasjännityksiä sekä stressiä tehokkaasti, lisäksi hoito aktivoi kehon aineenvaihduntaa. Hoito on hyvin syvärentouttava ja antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta. Hieronnassa käytetään luonnollisia öljyjä. Öljyt on kehitetty kuumakivihierontaan ja niillä on korkea lämmönsietokyky.

Joulun Taika – Hemmotteluhoito 99€ / 90min

Joulun Taika – Hemmotteluhoito antaa sinulle levollisen olon ja keinon vähentäen joulustressiä.

Tervetuloa rentoutumaan ja rauhoittumaan!

Ajanvaraus:
www.vello.fi/kirpsukkamoves
➡️ Kiipulantie 49, Turenki

Kirsi

Vastaa