Kategoria Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentuotus ryhmälle

Äänimaljarentoutus ryhmälle
Pe 22.9. klo 20-21
La 30.9. klo 14-15

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua elokuisena hämärtyvänä perjantai iltana tai lauantai päivänä ihanaan äänimaljarentoutukseen.
Ole nopea, sillä tunnille otetaan vain max. kuusi osallistujaa.

Äänimaljarentoutus tapahtuu istuen viihtyisässä Sointumajassa. Kauniisti soivat maljat, heleä Koshi-kello ja Sadeputki hoitavat mieltäsi ja kehoasi. Soivan maljan värinä hieroo kehosi joka solua ja rentouttaa mieltä.
Varaa mukaasi mukavat lämpöiset mukavat vaatteet ja avoin mieli. Tule rentoutumaan ♥️

Hinta: 20€/hlö

ILMOITTAUTUMINEN:
www.vello.fi/kirpsukkamoves

Äänimaljarentoutus

Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat kehoa ja mieltä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.

Äänimaljarentoutus tapahtuu makuuasennossa tai istuen. Kauniisti soivat maljat, heleä Koshi-kello ja Sadeputki hoitavat mieltä ja kehoasi. Maljoja soitetaan kehon ulkopuolella, mutta yksilöhoidossa myös kehon päällä. Soivan maljan värinä hieroo kehosi joka solua ja rentouttaa mieltä.

Varaa mukaasi mukavat lämpöiset vaatteet, tyyny ja makuualusta sekä halutessasi peitto.

HUOM! Osallistumiselle ei yleensä ole mitään esteitä, mutta jos sinulla on kehossa metallia tai kärsit ääniyliherkkyydestä, niin joskus äänimaljojen ääni voi tuntua liian voimakkaalta.

Äänimaljarentoutus ryhmässä: 20€/hlö
Äänimaljarentoutus kahdelle: 60€ (89€) KESÄTARJOUS!!
Äänimaljarentoutus yhdelle: 69€

Kiipulantie 49, 14200 Turenki
Kesällä ryhmähoidot ovat Kirpsukan puutarhassa nurmella ison tammen alla tai hyvimajassa (istuen) ja yksilöhoidot joko nurmella tai viihtyisän vanhan pihasaunan kamarissa.

Myös äänimaljarentoutus ajanvarauksen voit tehdä Kirpsukka Moves Vello kalenterissa: www.vello.fi/kirpsukkamoves

Yksilö ja pari äänimaljarentoutuksia voi kalenterista varata kesä tiistaiksi ja torstaiksi. Jos haluaisit rentoutukselle jonkun muun päivän tai Vello kalenteri ei tarjoa sinulle sopivaa kellonaikaa, niin ole yhteydessä Kirsiin. Katsotaan, kuinka saamme soviteltua kalenteriin mahdollisimman hyvän ajankohdan.